dissabte, 27 d’octubre del 2007

DERROTA JUSTA I NECESSÀRIA

Avui dissabte, el BENJAMÍ "A" ha disputat la tercera jornada de lliga on s´enfrontava al PINEDA DE MAR "C". Derrota justa del CABRILS per un contundent 3 a 0 enfront d´un equip que ha sapigut jugar millor la pilota, que ens ha presionat molt i bé en la sortida d´aquesta des del darrera i que ha sapigut jugar millor la carta del vent que bufava aquest matí. I derrota necessària, doncs després de dos victòries consecutives aquest resultat ens farà tornar a la realitat, al treball constant i diari. Avui s´ha demostrat que sense esforç, lluita, ganes i motivació, no es pot guanyar. L´equip ha sortit en la primera part molt adormit. Fruit d´això, han vingut els seus dos primers gols, no per un millor joc, si no per falta de concentració dels nostres jugadors. Seguim cometen els mateixos errors, que esperem que en futurs entrenaments anem pulint: pèrdua de posició en el camp, passades mal realitzades, falta de precisió en les nostres accions, .... A la segona part hem reaccionat, i ajudats pel canvi de camp respecte al vent, hem arribat més a la porteria contrària. Però com hem dit abans, la precipitació del resultat en contra ha fet que juguessim menys en equip i que ens precipitessim intentant xuts molt llunyans. Falta seguir treballant, paciència, i el bon joc i els resultats ja arribaran. Anims i dissabte vinent ens visita el MONTGAT "B".
Crònica de Pere Bossa, entrenador del Benjamí "A"