dimarts, 23 d’octubre del 2007

EL FUTBOL ÉS AIXÍ

“El futbol és així”. Aquesta frase tan tòpica i sense sentit, reflexa el què pot ser un partit de futbol, especialment el partit de dissabte del nostre CADET a Arenys de Mar on hi va haver-hi de tot (gols fantasmes, jugades espectaculars, expulsats, 10 gols i molta emoció).
El partit va començar amb una gran igualtat i un parell d´oportunitats per ambdos equips. En el minut 21 l´àrbitre va donar per bó un gol de l´Arenys de Mar que sembla ser que el nostre porter va parar just damunt la línia. A partir d´quí els nostres jugadors van començar a jugar més motivats marcant dos gols (Cuende en el minut 28 i Huguet en el 34) i creant vàries oportunitats fins arribar al descans. La segona part va començar de forma espectacular pels nostres interessos, amb un gran nivell del Cabrils, tres gols a favor (Cuende, per dues vegades i Alex) i vàries oportunitats de´n Nacho. L´accés de confiança (1 a 5 en el marcador) va relaxar als nostres jugadors, i l´Arenys ho va aporifitar per fer primer el 2 a 5. A partir d´aquí, un penal assenyalat contra el Cabrils (per unes mans que evitaven un gol), amb la conseqüent expulsió posava el 3 a 5, i els nervis i la presió de l´Arenys de Mar van provocar l´empat a 5 final. Gràcies a les parades finals del nostre porter (Andrés) es va poder evitar una derrota. En definitiva, 5 a 5, ens quedem amb un gust amarg i un altre dia serà.