dimarts, 2 d’octubre del 2007

DEBUT DE L´INFANTIL

L'Infantil va debutar dissabte en un amistós contra el Ricoh Premià. El Premià va fer un combinat entre els seus equips B i C, portant un equip que representava un repte per el nostre equip. En un partit molt disputat com demostra el resultat de 4-6, cada equip va imposar el seu joc a cada part. A la primera part el CE Cabrils va voler imposar el seu joc, però fruit de l'excessiva distància del mig cap amb la línia defensiva va donar masses facilitats defensives a un equip més experimentat, que va saber aprofitar.

A la segona part, l'equip va millorar en el joc en equip i la combinació entre el mig camp i les bandes, a l'hora que va sàber colocar-se de manera més avançada al terreny de joc. Així, va estar a punt de remuntar el resultat, imposant-se a la segona part amb un parcial de 4-2. Encara que queden automatismes a millorar i carències a corregir, podem estar orgullosos del potencial i fortalessa mental que va demostrar un equip format per molts jugadors que acaben de pujar de l'Aleví.

L'objectiu del partit era anar millorant en l'adaptació al camp gran i en la coordinació entre els nous jugadors i els provinents de l'Aleví de la temporada 2006/07. Alhora, apendre de les errades i començar a desenvolupar els punts forts de l'equip: defensa molt ràpida. mig del camp amb fortalesa i talent, joc per bandes i molta pegada a l'atac, i no oblidem, d'opcions tàctiques a la banqueta.