dilluns, 27 d’octubre del 2008

DERROTA JUSTA

El MASNOU C.D. va guanyar per 6 a 3 al Benjamí C del C.E.CABRILS.

Derrota justa, però el marcador no reflexa el joc d’ambdós equips, m’explicaré. A l´inici del partit el domini era nostre, amb bones arribades a la porteria contrària però sense materialitzar les ocasions (creia que el gol no trigaria a arribar) i ves per on que en la primera jugada amb cert perill per part de Masnou ens fan el gol i a partir d’aquí tot canvia, l’equip contrari es creix i nosaltres ens venim a baix (perdem massa fàcil els papers, desconectem massa aviat, quan les coses es posen en contra) i en la jugada següent ens fan el 2 a 0 (desconcert total) i en la següent el 3-0. Reconec que així és molt difícil reaccionar (els gols no varen ser fruit de la casualitat si no que varen ser degut a la molt bona qualitat de l´equip contrari destacant per sobre de tots, la jugadora nº 9 i el petit davanter nº 10, jugadors que crec que tal com varem comentar amb el seu entrenador, no trigaran gaire a “tocar-los” els equips grans i coincidint plenament els nostres punts de vista en vers aquest tema , ell estava molt “emprenyat”). Al descans, en el vestidor varem intentar arreglar la situació (el resultat de aquesta segona part ha estat 3-3). A la represa varem aconseguir el primer gol als primers minuts i semblava que podria ser la remuntada, però en una altra badada defensiva (oblit de la posició) ens varen tallar la reacció en sec. A partir d’aquets moments nosaltres varem jugar molt millor (encara que sembli estrany) perquè “ SENCILLAMENT VAREM FER EL QUE SABEM FER “ i es van veure jugades de combinació i de bon futbol (ai !!!! si ens dediquéssim a fer el que sabem sense tenir aquestes desconexions fruit de la manca de sacrifici ??? i també, perquè no dir-ho, els canvis fets per l´entrenador que en ocasions no son els adequats). Molt bon partit del nostre porter ( Moha ), tot i que té alguna badada ingènua també per manca de concentració, però va a més en cada partit, sobre tot en els “xuts” a llarga distància. En fí, que només ens queda que felicitar a l´equip contrari i a seguir treballant. I com diu el Sr Angel “pichi” Alonso en els comentaris dels partits a TV3 : El talent sense esforç no val per a res.