dissabte, 18 d’octubre del 2008

JA HAN ARRIBAT ELS REIS

El Benjamí "A" del C.E.CABRILS ha caigut derrotat de forma contundent per 6 a 1 en el partit corresponent a la segona jornada de lliga que ens ha enfrontat al SANT POL DE MAR, un equip més fort tècnica, tàctica, però sobretot físicament. En un partit on el resultat "ideal" hauria sigut una derrota curta (3 a 1, per exemple), els nombrosos regals que hem fet a l´equip contrari ens han portat ha una derrota clara i justa. La victòria de la setmana passada (9 a 1) i el liderat a la lliga potser han ajudat a aquest relaxament en el nostre joc i a sortir, com moltes vegades ens passa, adormits. La primera part ha estat marcada per greus errors dels nostres jugadors, en canvi en la segona, el partit ha estat més igualat. Molt bona segona part, tot i la derrota.
Aquest resultat ens ha de fer recapacitar i veure que els entrenaments setmanals són molt importants per aprendre aquelles coses que dissabte vull aplicar. Si durant la setmana en comptes d´entrenar estem "en el pati de l´escola", durant els partits és molt difícil que les coses surtin. Per exemple, aquesta setmana un jugador del nostre equip entrenava fluixet. Jo (l´entrenador) li vaig recriminar la seva actitud i ell va contestar "em reservo pel partit". Jo li vaig fer la observació que les coses s´han d´aprendre durant la setmana per poder aplicar-les correctament en el partit: espero que avui hagis après la lliço (sempre i quan llegeixis el blog)
En resum: es pot perdre i sobretot si l´equip contrari és superior, però sempre donant la cara. Hem de sortir concentrats i lluitant, i sigui quin sigui el resultat, podrem estar contents. Però apagats, desconcentrats, ....., és donar masses facilitats al contrari.
Ànims, que per millorar cal perdre molts partits.