dilluns, 20 d’octubre del 2008

GRAN PARTIT SOTA LA PLUJA

Sota la pluja, els infantils del CE Cabrils i de la UE Vilassar van dispotar un gran partit, disposat amb molta intenstiat i molta esportivitat. El resultat final va ser 1 a 0 favorable als locals en aquest derbi de gran tradició. Durant la primera part la UE Vilassar va dominar lleugerament el joc, tancant-nos al nostre camp. No vam sàpiguer dominar el mig del camp, i el gran treball de la defensa va fer que poguéssim mica en mica treure'ns de damunt l'agobio del rival. Vam acusar la baixa del Carlos Ruesca, tot i que vam correr molt ... això va fer que no dominéssim el joc. El joc per banda del Ricky va generar contràatacs molt perillosos; inclús pressionant el porter rival. No vam sàpiguer explotar al 100% la velocitat i força de la Heily, quant estem agobiats unes bones pilotes llargues poden ajudar-nos molt a sortir.. Així i tot, amb una mica de sort vam mantenir el 0 a 0 al descans (l'Edu va treure una pilota a bocajarro i la UE Vilassar va fer un travesser abans del descans). Tot va canviar al descans. Es van corregir possicions i l'entrada de l'Alvaro va donar molt equilibri al mig del camp, fent una lliço de colocació i equilibri al mig del camp; col.locació, suport a la defensa, parar i tocar un toc al company més ben desmarcat. Això va permetre que el Victor Correas tingués més pilotes i començés a generar joc de toc amb la Heily i obertures a banda pel Ricky i l'Amin. La defensa va estar inmensa, fet que va permetre que tota la segona part es jugués al camp de la UE Vilassar. Vam perdonar ocasions molt clares (la defensa visitant va treure dues pilotes sota la porteria), i quant més difícil era jugar degut a la pluja (l'àrbrit va estar a punt de suspendre el partit) l'equip va fer un jugada espectacular que va culminar en el gol definitiu: El Dani Jarque pentina defensivament un dels pocs contràatcs defensius, però (excussin la redudància) amb molt de cap, obrint la pilota a l'Amin en possició d'extrem. L'Amin dribla un rival, toca cap al Ricky que fa una paret amb la Heily i GOL. Demostració de joc d'equip, inclús amb el camp ple de tolls. Els últims 10 minuts vam controlar bé les embranzides de la UE Vilassar i el poc perill generat per l'equip visitant va ser ben controlat per la defensa i el porter Edu. Vull destacar que membres de la directiva i el delegat del Juvenil B van al.labar el joc de la segona part i la voluntat de l'equip. Tot això em permetrà fer una primera valoració del joc de l'equip. La millora defensiva, encpaçalada pels dos centrals Apple i Roura transmet molta seguretat a l'equip. Vull destacar l'evolúció i pundonor del Ferran Solanes, que demostra una voluntat i ganes encomiables. El porter Edu és el nostre primer defensa i atacant fent molt bons saques tant a pilota aturada com a alçada. Els laterals que pujen de l'Al.leví (Dani, Justin) s'estant adaptant molt ràpid a la nova categoria. Hem de millorar en agafar abans el control del partit i evitar generar tants corners en contra. El mig del camp encara té a vegades dubtes que fant que corrent massa darrera de la pilota. Hem de treballar en el possicionament en el camp per poder recuperar abans la pilota i poder marcar els rivals. A vegades donem masses facilitats. Es clau recuperar abans la pilota per tal de que podem generar joc ofensiu amb el Victor - Heily - Amin - Carlos - Mercadé ,.... Una de les grans virtuts és que estem generant numeroses ocasions de joc i de forma molt diversa, tot i que hem de millorar en l'efectivitat. Hem de continuar treballant perque hi hauran partits on ens ficarem darrera en el marcador i haurem de treure el millor de nosaltres, però estem demostrat que som un EQUIP de FUTBOL i que si un equip vol guanyar-nos ha de lluitar de valent.