dilluns, 13 d’octubre del 2008

PENYA MORERA 3 . C.E.CABRILS 3

El diumenge dia12, el primer equip del C.E.Cabrils va disputar la cinquena jornada de lliga al camp de Badalona contra la Penya Morera, equip que es troba amb els mateixos punts a la taula de classificació. El partit va començar amb un joc excessivament dur per part de l’equip local. El Cabrils controlava la possessió de la pilota i començava a disposar de les primeres oportunitats i la Penya Morera fidel al seu joc directe no oferia cap ocasió de perill. Així l’equip visitant aprofitant un atac i mitjançant el jugador Rosas va marcar el primer gol del partit amb un xut fort des de fora de la frontal de l’àrea. Al minut 30 de la primera part, en un corner a favor de l’equip local, el jugador numero 3 després d’una empenta al jugador del Cabrils Prieto i aprofitant-se de la posició guanyada, va marcar el 1 a 1. El Cabrils, volia continuar mantenint el control del partit i en una sortida des de darrera i amb una desafortunada cessió del porter Juan a un dels atacants de l’equip adversari, es va marcar el segon gol donant la volta al resultat inicial. La primera part estava resultant molt intensa i amb grans oportunitats de l’equip visitant i amb una jugada molt ben trenada per part de tot l’equip, va finalitzar en un canvi d’orientació cap a l’Abel i aquest no va desaprofitar l’oportunitat d’igualar el partit. La segona part va tornar a tenir la mateixa dinàmica, un equip jugava i l’altra contraatacava. Com moltes vegades es diu, el futbol a vegades és ingrat, i en una jugada de contraatac, la Penya Morera es va tornar a avançar al marcador. Faltaven 15 minuts i tot continuava igual, fins que l’àrbitre va xiular un penal a favor del Cabris per una falta clamorosa dins de l’àrea local, el qual es va encarregar de llençar en Rosas i va fallar. Tot feia pensar que la sort ens faria perdre els tres punts i en una de tantes oportunitats una passada vertical cap el jugador Regol, el qual es va quedar sol davant del porter, es va aconseguir igualar el marcador. Faltant cinc minuts el Cabrils encara va disposar de tres oportunitats claríssimes, una d’aquestes va anar al pal i les altres tretes pel porter a la mateixa línea de gol. L’apunt més vergonyós del partit, va ser el comentaris que sortien des de la grada, pares i mares amb els seus fills insultant i incitant a la violència. L’esport es un transport pel coneixement i desenvolupament dels valors, també el podem aprofitar com temps de relació “PARE/MARE – FILL/A”, per comunicar-nos i ensenyar formes de comportament.
“PODEM EDUCAR NENS O FORMAR-LOS PER LA GUERRA”