dissabte, 13 de desembre del 2008

ADÉU AMB NOTA AL 2008

El Benjamí A del C.E.CABRILS ha acabat el 2008 amb una nova victòria a Mataró enfront de la Llàntia per 1 a 4. En un partit a priori fàcil (tercer contra cuer) les coses se´ns han complicat més del compte. El partit ha començat molt bé pels nostres interessos: dominavem el joc, teníem el control de la pilota i creavem nombroses i clares ocasions de gol. Fins i tot ens hem permès el luxe de fallar un penal amb el 0 a 0 en el marcador. Es veia que el gol arribaria aviat i ha estat així: 2 a 0 per arribar al descans però amb moltes (masses) ocasions clares de gol fallades. A la segona part hem intentat seguir el mateix joc, però un canvi tàctic de l´adversari (el seu millor jugador, Mamadou, ha passat de central a davanter centre) ha provocat un desgavell en el nostre joc fins a tal punt que han escurçat les distàncies en el marcador (1 a 2). Però la nostra superioritat era clara, i quan hem tornat a jugar en equip s´ha vist damunt del terreny de joc el nivell d´un i altre equip. Finalment 1 a 4 que ens permet encarar aquestes festes nadalenques amb la tranquilitat de la feina ben feta (la setmana vinent descansem).
En resum, 10 jornades amb 7 victòries, 1 empat i dues derrotes que ens permeten mantenir-nos en la tercera posició, amb un bon bagatge ofensiu (48 gols a favor per només 20 en contra). Després de quasi una primera volta completa (només falten dos partits) sembla que hi ha un equip superior a tots (Sant Pol) i després venim 4 equips que lluitarem per la segona posició (Masnou C.D, Arenys de Mar, Vilassar i C.E.Cabrils). Però ja se sap, en aquestes edats tot és possible i qualsevol equip et pot posar en problemes. Així doncs, a seguir treballant que queda molta lliga per davant.