dimecres, 24 de desembre del 2008

EL MILLOR PARTIT DE L´ANY

Aquest passat dissabte l'aleví del C.E.Cabrils va aconseguir una importantíssima victòria davant el lider, l' Arenys de Munt. El partit va començar desfavorable ja que al minut 10 vam encaixar el primer gol. A partir d'aquest moment l' equip sabent l'importància i el resultat s'ha posat nerviós amb accions claríssimes de gol inacabades, enfadats entre jugadors, etc. Per calmar els nervis hem necessitat un gol del Salla abans de la mitja part.

Començada la segona part s'ha repetit el mateix guió de la primera part; marquen ells i després d' uns moments de nervis el Salla torna a calmar el partit. Després d'aquest 2-2 l'Imran marca un gol directe des del córner que deixa el marcador en 2-3. Un minut després l'Imran torna a marcar deixant el partit tranquil. Durant la remontada veiem com erem superiors, però una falta al límit de l'àrea ha suposat un llançament que ha acabat en el 3-4. L'Arenys desprès de marcar aquest gol s'ha crescut i intentava empatar el partit però la defensa, començant des del davanter fins al porter, ha intervingut eficaçment. En l´aspecte defensiu vull felicitar al Massa, Zaka i Ayala que han sapigut mantenir el tipus durant els 60 minuts. Pero tot aixó no hagués sigut suficient gràcies al treball defensiu i ofensiu del Baker, per mi el jugador clau del partit. Finalment el partit en els ultims moments aguantant el marcador una jugada individual de l'Imran a materialitzat el 3-5. Haig de dir que l'últim gol ha sigut el millor que he vist des de que soc entrenador. Només cal felicitar als dos porters que tenim (Ferran,Carles) que jornada rera jornada van demostrant perque som l'equip menys golejat. Amb això poso fi a la crònica i felicitant a l ´Arenys de Munt pel partit i com no als pares que pobres pateixen igual o més que els jugadors i fan possible això. Gràcies a tots!!