dimecres, 24 de desembre del 2008

PIT I COLLONS

ALELLA 3, CABRILS 1

Davant d' un Alella CF endreçat, l'Infantil del CE Cabrils va fer una demostració de pundonor i d'amor al futbol.

Degut a baixes d'última hora, només teniem 10 fitxes disponibles pel partit. Tot el bloc va fer un esforç de conjunt, de concentració, de motivació, de superació de les adversitats, de pundonor i d'esportivitat; en fi, d'amor al futbol. Es va notar com els nostres jugadors van disfrutar i van treballar, no només per donar la millor imatge possible, sinó per lluitar per la victòria. El resultat de 3 a 1 va ser injust i vam meriexer molt més.

A la primera part, l'Alella ens va tancar al nostre camp, però no vam oblidar-nos de contraatacar i vam tenir 3 ó 4 ocasions molt clares. Vam aguantar molt bé (vam encaixar el 1-0 en una falta directa a l'últim minut... gol d'aquells que es diuen psicològics...)

Les dificultats no es van acabar aquí. Al descans, el nostre porter Edu no va poder continuar a la porteria per una lesió a la mà i va intercanviar posicions amb l'Alex Mercadé: una dificultat més! Tot començar la segona part, gol en contra en un còrner... però no ens vam enfonsar! Vam sàpiguer fer el nostre partit, arriscar quant tocava i començar a generar ocasions. Fruit d'això va arribar el 2 a 1. Amb 2 a 1, vam forçar que el partit es tornés boig, jugant molt avançats i en cap moment es va notar que jugàvem en inferioritat númerica.

Així, vam perdonar 4-5 ocasions claríssimes,... i qui perdona paga, en un contràatac vam encaixar el 3 a 1. No ens van endarrerir i vam acabar jugant els ultims 5 minuts en el camp contrari.

Una lliçó de futbol i com deia el savi Helenio Herrera "Con Diez se juega mejor que con Once",

Avui no hi ha U per U. Vull destacar l'entrega i sacrifici de tots 10: Edu, Justin, Roura, Mercadé, Jarque, Victor, Carlos, Alvaro, Ricky, Heily. Vam jugar en bloc i va fer que sembléssim 11.

Molt bones festes a tothom i fins el proper entrenament el 8 de Gener del 2009!