dissabte, 6 de desembre del 2008

"LOS SIETE MAGNIFICOS"

Avui el Benjamí A del C.E.CABRILS tenia un partit molt important, com tots, però avui més. Ens enfrontavem a l´Arenys de Munt, un dels equips de la categoria que han de lluitar amb nosaltres per aconseguir una bona posició final a la lliga. Però el partit ja es presentava amb dificultats:
* veniem d´una derrota dolorosa amb el Masnou i una nova derrota amb un rival directe faria
desenganxar-nos de la lluita pels llocs d´honor i que l´equip es desanimés
* havíem solicitat a l´Arenys de Mar l´aplaçament del partit degut al pont i aquests, amb tot el seu dret, no havien accedit
* degut al pont, dos dels nou jugadors de la plantilla justificaven la seva absència
* divendres en l´últim entrenament abans del partit se´ns lesionen el porter (Pedro) i un defensa (Nico) i hem de recórrer amb urgència a dos jugadors del C, Mohamed i Jordi, per poder tenir 7 jugadors damunt del camp
Amb tots aquests contratemps, afrontem el partit amb moltes ganes i il·lusió, i fruit d´això ens avancem ràpidament en el marcador (Molt bé Victor, entrant per la banda fins la línia de còrner i centrant al punt de penal). El partit a partir d´aquí es desenvolupa amb molta força i empenta per part dels dos equips, amb una lluita constant, amb ocasions clares pels dos equips fins arribar a mitjans de la segona part amb un empat a 2 gols. Però una nova desgràcia ens venia de nou a sobre: el nostre central (Gabri) que cada dia s´està consolidant més en aquesta posició se´ns lesiona i ha d´abandonar el terreny de joc quedant el nostre equip durant 15 minuts amb inferioritat numèrica i havent de reubicar a tots els jugadors. A més, acte seguit i en un error defensiu nostre (NO ES POT DRIBLAR EN DEFENSA!!!) l´Arenys de Mar s´avança en el marcador.
Però vet aquí com és el futbol, que quan ni el més optimista dels que estavem en el camp pensavem en la remontada (erem un menys i ja perdíem) l´equip s´ha replegat, a lluitat més que mai i ha sortit al contracop. En un d´aquests contracops el Victor ha estat aturat en falta dins de l´àrea i PENAL.
I ha estat en aquests moment quan he vist la por i les cagarrines en els meus jugadors: ningú volia xutar-lo. Finalment el Victor l´ha llençat i la pilota ha entrat com vulgarment se´n diu "plorant" a la xarxa contrària. Però l´important s´havia aconseguit, l´EMPAT. Seguíem replegats al darrera, amb ordre però, i en una arrencada des de l´àrea pròpia del Xavi, amb molta força, ha aconseguit arribar a l´àrea contrària, aturat en falta i novament PENAL. Aquest cop l´ha xutat el Jordi amb molta força (però molt centrat) i el porter l´ha enviat a córner.
Ells han seguit presionant (amb poc ordre i molta pressa, però), fins que finalment en un córner favorable i després d´una sèrie de rebots, hem aconseguit el 4-3 definitiu. VICTÒRIA contra un rival directe i amb inferioritat numèrica. Si ja ho deien, amb un de menys es juga millor.
Els titulars de la crònica avui podríen ser molts: espectacular, partit èpic, gesta, el camp del Cabrils inexpugnable; però jo em quedo amb aquest:
SOM UN EQUIP
i avui ho hem demostrat més que mai.
Moltíssimes felicitats a tots (sobretot al Moha i el Jordi per la seva aportació, han demostrat la seva qualitat) i a seguir treballant i lluitant. La setmana que ve ens espera el cuer (La Llàntia), però no ens podem relaxar sino el d´avui no haurà servit de res. I després, el premi a aquesta super primera volta: LA BOLERA


Equips de l´Arenys de Mar i el C.E.Cabrils


Crònica i fotografia de Pere Bossa, entrenador del Benjamí A