dilluns, 1 de desembre del 2008

C.E.CABRILS 4 - JUVENTUS 1

Clara victòria de l´INFANTIL en un partit jugat sota una pluja intensa a ratxes. A la primera part vam dominar de cap a bat, perdonant moltes ocasions i arribant al descans amb 1 a 0 (gol del Ricky aprofitant un rebuig defensiu al borde de l'àrea). A la primera part vam jugar amb molt de toc, passant la pilota al company que s'oferia, cosa que va permetre dominar el partit.
A la segona vam sortit a matar el partit i vam marcar el 2 a 0, només començar. El rival apretà, veient que no teniem canvis i va aconseguir tancar-nos a la nostra àrea. Durant 10 minuts ens v costà sortir del nostre camp. El que vam fer molt bé, va ser generar ràpids contràatacs.... però vam perdonar ocasions molt clares. Ens va fallar tornar a agafar el control de la pilota. Fruit d'això, en una serie de rebuigs, el davanter rival es quedà davant del porter i va aconseguir el 2 a 1.
A partir d´aquí vam decidir jugar deu minuts al 100% (amb el 0 a 0) vam baixar una mica el llistó (lògic en partit sense suplents). Fruit d'això va arribar el 3 a 1 ,el millor gol de la temporada: recuperació de pilota a la banda esquerra, toc ràpid al mig, passada en profunditat cap a la Heily, control al borde de la gran i la línia de fons, passe cap a la frontal de l'àrea i el Mercadé empalma sense deixar-la botar: Golàs.
Desrpés vam saber dominar el partit i vam marcar el 4 a 1 en jugada personal de la Heily.
Per últim, a vegades em d'estar més tranquils amb les decissions arbritals, ho dic per un servidor que va eserar-se sense raó. Elc ol.legiat va ser molt prudent demanant-me tranquilitat sense alçar el to de veu i sense necessitat d'amonestació. Al descans vaig disculpar-me per l'excés de verbalitat!
A millorar: obrir més el camp en els saques de banda. Xutar dintre de l'àrea rival. En els contràatacs sempre buscar començar per una banda i acabar per l'altre.
L'u a u:
Edu: Gairebé perfecte. Ha entès que ell és el primer atacant i qui organitza el joc en àtac. Molt segur en els xuts de lluny.
Dani Jarque: Molt segur i sense complicar-se. Al final progressà molt bé per banda
Gerard Roura: impecable en el joc aeri.
Alex Appel: molt bon tàndem amb el Roura. Ha d'evitar fer tantes faltes, li van perdonar la segona groga. Molt bé iniciant joc obrint a bandes
Ferran: Continua lluitant el que més. En àtac si decidís abans no es ficaria en "complicacions"
Alvaro: Perfecte en la col.locació i sosten del mig camp.
Carlos: Lluitador incansable, els controls llargs fan que perdi pilotes
Mercadé: Molt bona segona part, amb golàs. Quant es concentra sembla un altre jugador
Justin: Molt bé, però li faltà obrir el camp i en àtac enganxar-se a la seva banda.
Ricky: Decisiu. És el jugador que sempre obre la capsa dels trons (3 partits marcant el primer gol). El seu treball sense pilota li permet participar molt del joc.
Heily: Definidora. A la segona part va participar molt més i es va sentir molt més còmode.