dilluns, 12 d’octubre del 2009

Aleví: C.E.Cabrils 2 - 2 U.E. Vilassar de Mar

"DEBUT ESPERANÇADOR"

Dissabte l´Alevi del C.E.CABRILS va començar de manera oficial la temporada 2009-10 de futbol 11 enfrontant-se en un emocionant partit al Vilassar de Mar. Tot i el resultat final (2 a 2) i la forma com s´ha assolit (guanyavem 2 a 0 a falta de 10 minuts) s´ha vist un gran partit.

Mentre el físic ens ha respost i hem jugat ordenats (molt bona primera part en quan a joc, però sobretot, disposició damunt del terreny de joc) hem sigut els amos del partit. Un gol molt matiner ens ha donat la tranquilitat necessària, i, repeteixo, una molt bona col.locació dels jugadors ens ha fet arribar al descans amb avantatge (1 a 0) i a més, creant nombroses ocasions i portant el pes del partit.

A la segona part, tot i el cansament d´alguns jugadors, hem aconseguit marcar novament. Faltaven 10 minuts, i l´equip, sota la presió de l´equip contrari ha començat a recular. La defensa cada cop sortia menys, el mig del camp ja no només no construia, sino que li costava treballar defensivament. Arrel de tot això, i d´algun que altre error defensiu (no sortir TOTS ens els fores de joc, passades cap el centre en comptes de a les bandes, mal entesos entre defensa i porter, ....) i també ofensiu (no es pot perdonar davant de porteria, i menys sobre la línia de gol) el Vilassar de Mar a aconseguit en el temps de descompte remuntar un partit que tenia coll avall. Ja és el segon cop que ens passa enguany, perdem punts en el temps de descompte.

Respecte al temps de descompte vull puntualitzar un parell de coses:
1.- els partits no s´acaben fins que l´àrbitre xiuta el final, per tant, cal treballar i estar concentrats fins el final.
2.- podem estar d´acord o no amb el temps que els àrbitres decideixen allargar els partits (normalment per canvis i aturades del joc), però mai podem carregar les culpes als àrbitres del resultat. Tenen el mateix dret que nosaltres a equivocar-se (si és que així ho creiem que ha sigut). O els jugadors no fallem durant el joc, o els entrenadors no es equivoquem de tàctica a vegades. Per tant, cal acceptar les decisions dels àrbitres: uns dies ens perjudicaran, però altres ens beneficiaran, Només els pares/mares des de la graderia estan en el seu dret de queixar-se (sempre amb educació i respecte) i els entrenadors i delegats demanar un cop finalitzat el partit explicacions. I ja està.

I el proper cap de setmana segona jornada enfront del TIANA.