dimarts, 20 d’octubre del 2009

Benjamí A: Rocafonda 0 - 5 C.E.Cabrils

Tot i el resultat de la setmana passada que podia preveure una relaxació i confiança en els jugadors del Benjamí A van sortir aquest dissabte al camp del Rocafonda amb moltes ganes i intensitat i gràcies això la primera part va ser en gran part dominada pel Cabrils exceptuant alguns errors puntuals, al finalitzar la primera part el resultat era de 0-4 a favor dels visitants.

La segona part va començar amb desconcert per part del Cabrils ja que van baixar el ritme i el partit s’estava dormint, a mesura que passava el temps els visitants van començar a pujar el ritme de nou i va gaudir de varies oportunitats per ampliar el marcador de les quals només una va pujar al marcador deixant el resultat al final del partit 0-5.

A ressaltar les ganes i intensitat del Cabrils i animar-los a que cada setmana siguin les mateixes o més!

Crònica de Borja Bou, entrenador del benjamí A.