dimarts, 6 d’octubre del 2009

Resultats partits amistosos del dissabte 3 d'octubre

Pre-Benjamí A 12 - o U.D.Cirera

Benjamí C 10 - 1 C.F.Llavaneres

Lloreda, C.F 6 - 3 Benjamí B

Lloreda, C.F 5 - 2 Benjamí A

Aleví 1 - 1 Lloreda, C.F

"QUEDA MOLTA FEINA PER FER"

Dissabte varem jugar a casa el segon i últim amistós de la pretemporada enfront del LLOREDA amb resultat final d´empat a un. Dissabte vinent ja comença la lliga (Segona divisió, grup 35) i l´impressió dels entrenadors és que encara tenim molta feina per fer. L´equip està molt verd tant tècnica com física, però sobretot tàcticament.
Després d´una molt bona primera part, les rotacions i el cansanci físic fan perdre en moltes ocasions la posició dels nostres jugadors deixant la iniciativa del joc, i per tant, el control del partit, a l´equip contrari. Dissabte es va veure un molt bon treball defensiu (porter inclòs), però el centre del camp no va funcionar i aquesta és la clau per què la davantera rutlli. En la primera part es va decantar massa el joc per l´esquerra i en prou feines es va canviar el pes del partit cap a la banda dreta. Recordeu, el joc es comença per una banda i es finalitza per la contraria, quan estem "embussats" per una banda, l´hem de desencallar fent un canvi de joc per l´altra. I és aquí on té un paper clau els jugadors de la mitja.
D´un altre costat, els jugadors de la banqueta han d´estar atents al joc, atents a les explicacions i indicacions que els entrenadors donen als seus companys que si que estan jugant. En cap cas poden estar jugant amb les ampolles d´aigua, de JI JI JA JA, ..... Necessitem que tot l´equip estigui per la feina, l´èxit és cosa de TOTS.
I dissabte vinent comença la lliga. Debutem amb el Vilassar de Mar a casa.
Crònica de Pere Bossa, entrenador de l´Aleví

Infantil 13 - 0 U.D.Molinos

Juvenil 2 - 4 Catalonia, C.F