dilluns, 26 d’octubre del 2009

Aleví: C.E.Cabrils 0 - 3 Juventus

"MENYS QUEIXAR-SE I MÉS TREBALLAR"

La queixa, la protesta, ..... Aquesta és la tònica quan les coses van malament.
Hem de ser capaços d´analitzar el perquè de les coses i no buscar culpables allà on no hi són. Si nosaltres som capaços de treballar, no només en els partits, sinó durant tota la setmana, les coses funcionarien diferent. Potser perdríem igual, però damunt del camp es veuria un altre tipus d´equip i d´actitud.
Avui hem perdut per 0 a 3 enfront de la Juventus, un equip molt similar a nosaltres (de primer any i per primer cop fent futbol 11), La primera part ha estat molt disputada, sense gaires ocasions de gol per part de cap equip (només un parell de faltes llunyanes de cada equip). A la segona part, i arrel d´un penal en contra que ha suposat el primer gol de l´equip visitant, ens hem vingut avall i ells s´han anat creixent mica en mica. Derrota justa, però una mica àmplia.
Possibles causes del nostre MAL joc:
1.- Una cosa que ja sembla habitual dels darrers partits i anys. L´equip surt ADORMIT, i avui més que mai alguns jugadors no han estat en cap moment dins del partit.
2.- Ens fa por el CONTACTE amb el contrari, ens fa por la pilota, ...
3.- Quan les coses no van bé la nostra resposta és la QUEIXA i la PROTESTA. Dediquem-nos més a jugar.
4.- Entrem en picabaralles absurdes amb els contraris, que l´unic que fan és que perdem la CONCENTRACIÓ respecte al joc.
5.- Sempre ens esperem que la pilota ens caigui al peu: cal ANTICIPAR-SE i anar a buscar-la.