dimarts, 24 de novembre del 2009

Benjamí A: C.E.Cabrils 16 - 1 Tiana


Aquest cap de setmana es podia preveure per al conjunt local un partit no gaire complicat pel que fa a la classificació ja que era el primer classificat contra el penúltim i a més a mes aquest últim va arribar al camp del Cabrils amb 6 jugadors.
Això feia que l'entrenador de l'equip local tingués un mal presagi pel que fa a actitud i intensitat amb la qual podien sortir els seus nois, però aquesta vegada i tot el contrari que la setmana anterior els nois del Cabrils van sortir per feina i amb molta disciplina(ja que se'ls havia avisat de que el segon classificat els estava atrapant), el partit va ser plàcid per el conjunt local que queda reflexat en el resultat.

Per als nois del Benjamí A: Costa tan tenir aquesta actitud i ganes en cada partit?¿ I espavileu que els nois del Benjamí B ja veieu com pujen!!

Coses a destacar: Negativament el gol que ens marquen hem d'estar concentrats en defensa tot el partit malgrat que el resultat sigui molt favorable.

Positivament que aquesta setmana el Benjamí A és líder en solitari ja que el Cirera el segon classificat va empatar i es queda dos punts per sota.

I com a últim avui fer un esment i donar una gran felicitació als nois del Benjamí B JAN GEA i JORDI SAVALL pel partit que van fer i la disciplina que van demostrar, ens van ajudar moltísim i van un partidàs els dos.

Felicitats Jan i Jordi a seguir treballant així.

A NO BAIXAR LA GUARDIA I A PER EL VILASSAR DE DALT!!

Crònica de Borja Bou, entrenador del Benjamí A.

Fotografia de Carles "Barrica".