dimecres, 25 de novembre del 2009

Prebenjamí B: C.E.Cabrils 2 - 9 Juventus

Hem jugat amb sis jugadors!!!!!

Tot i això els jugadors del Cabrils s'han deixat la pell al camp corrent en atac i baixant a defensar constantment al llarg de tot el partit, amb l'afegit de la pressió psicològica de que jugàvem amb els primers hem aguantat la primera part molt bé quedant 1-2, gol marcat a l'últim minut que ens ha fet pensar amb una possible remuntada.
La segona part s'ha fet evident el cansament col·lectiu i la falta evident d'un jugador al camp i sense possibilitat de fer canvis, amb tot i això el Cabrils no s'ha aturat ni un instant davant els múltiples contraatacs del equip visitant.

Finalment l'ocasió provoca el gol i han acabat fent nou dianes.

Destacar el nostre porter Jaume que s'ha aturat una bateria de xuts, en Gael amb dos gols on ha recaigut la responsabilitat de marcar, també tenir en compte l'Alex central que ha aturat gairebé tots els contraatacs del Juventus, i a la resta de jugadors (Martí,Bruno i Nil) que estoicament han contribuït a que el partit no fos un fracàs humiliant.

Demanaria als pares i entrenadors una mica més de comunicació alhora de convocar els jugadors i a fer si cal una previsió per tal de que no torni a passar el mateix i tenir que jugar amb inferioritat numèrica.