diumenge, 8 de novembre del 2009

Juvenil: Montgat 2 - Cabrils 1

La primera part va tenir un lleuger domini per part del Montgat que va dominar el mig del camp gairebé els 45 minuts. No obstant, el perill que va crear a la porteria rival va ser força estèril i, va ser al minut 28, després d'un llançament de falta de llarga distància, quan el seu davanter fa fussilar a l'Adrià.

Encara a la primera part, Alejandro Cuende va tenir un 1 c 1 amb el porter, però aquest li va aturar la pilota. Després, un clar penal, també sobre Cuende, que l'àrbitre no va voler pitar. Mitja part.

A la segona part, el partit es va equilibrar encara més, encara que seguien sense produir-se ocasions per cap dels dos equips. Fins que en un còrner, ja al minut 75, el Montgat va aconseguir el 2 a 0.

A partir d'aquí, el domini del Cabrils va crèixer en excés, i després d'un parell d'ocasions, al minut 89 va aconseguir el 2 a 1.

Encara es van allargar 4 minuts més, i el Cabrils va treure tres còrners consecutius i, al final, un altre penal que tampoc va ser xiulat. Així doncs, va anar de ben poc que el Cabrils no s'emportés un puntet de la seva visita a Montgat.

Crònica de David Garcia, entrenador del juvenil.