diumenge, 8 de novembre del 2009

Benjamí A: Lloret 1-2 Cabrils

Partit en que el treball dels nois dels Cabrils va contrarestar totes les dificultats adverses, ja desde un principi el partit es preveia igualat donat els resultats dels dos equips, podriem dir que era el primer gran compromís de l'any per aquest equip.

La primera part va estar molt trabada amb poques coses a destacar futbolísticament parlant, nomès un penalt fallat i el gol del Cabrils.

La segona part va començar amb el mateix plan que la primera, molt joc al mig del camp sense arribar clarament a conectar amb els jugadors de davant, les coses es van complicar quan el Lloret d'un xut de falta directe va aconseguir l'empat en el marcador a falta d'uns 10 minuts per finalitzar, però el Cabrils va saber sobreposarsi i amb una de les poques jugades arriba la pilota a un davanter del Cabrils en situació d'u contra u amb el porter que defineix a un cantò posant el marcador en 1-2 a partir d'aquest moment es podien veure nervis en dos equips pero el Cabrils encara va gaudir d'una opció claríssima per matar el partit i no ho va aprofitar.
Lo important el resultat i el treball fet sobre el camp pels components del Cabrils, la pròxima vegada les coses sortiran millor!!
Crònica de Borja Bou, entrenador del Benjamí A.