diumenge, 8 de novembre del 2009

Prebenjamí B: Valldemia Maristes C.E. 7-0 C. E. Cabrils

Avui ens han donat un bon repàs , podem dir que “hem tocat sorra”, els maristes han sigut superiors en tot el partit, amb 3 nens de 7 anys , que això no ha de servir d’excusa del nostre mal joc.

Com diu el mister Marc ,"no hem de tenir tants dubtes quan es disputa la pilota" , perquè sinó no la guanyarem mai, s’ha de lluita sempre.

El camp de terra era més estret del normal , els cabrilencs han pogut fer gol en tres ocasions ,sempre a la contra, però el porter local les ha aturat surtin amb anticipació i valentia.
Partit que servirà al nens per aprendre que com diu fins i tot el Forrest Gump , que "a la vida també es perd i que no sempre surt tot bé" .

Ara es el moment d’animar als nostres peques , que mai deixin de ser feliços, però també de corregir els errors de concentració al camp , practica las sacades de porteria , estar atents perquè el rival no xuti ràpidament quan hem fet falta, etc, i sobre tot fer cas al mister.

Per finalitzar dir que bàsicament podem trobar o veure dos classes d’entrenadors, un grup que la figura representativa seria Guardiola, amb trets passionals, però elegant, didàctic, formatiu i un altre grup representat per en Bilardo, amb la consigna de guanyar sigui com sigui “ al rival ni agua” , tots els pares i mares sentim molt d’orgull que el nostre entrenador formi part del primer grup.

Només un crit: FORÇA CABRILS!!
Crònica de Josep Lechado, delegat del Prebenjamí B.