divendres, 20 de novembre del 2009

Prebenjamí A
Tal i com s'avançava en la darrera crònica publicada del mes d'octubre del prebenjamí A, aquest es un equip prometedor, ja no només pels grans resultats, sinó també per la manera de jugar i l'il·lusió amb la que realitzen els entrenaments i tot el que envolta als partits.
Tot això s’aconsegueix amb una bona tasca d’entrenaments i d’explicacions realitzada per l’entrenador, David Melendo, que els nens estan assimilant molt ràpidament i de manera mes que correcte.

La millora en aspectes tècnics i tàctics no es feina d’un dia, ni d’un mes, ni fins i tot d’un any; això es una feina que s’ha d’anar assimilant per nivells i que des de el Club es vol transmetre als nostres jugadors al llarg del seu desenvolupament com a jugadors de futbol.
Animem als nens a seguir amb aquesta dinàmica d’entrega al treball ben fet, per tal d’aconseguir recompenses molt gratificants.
A continuació, mostrem una imatge de les nostres joves promeses corresponents a l'últim partit del passat dissabte enfront el Pineda, que van guanyar per 6-2.


Fotografia cedida per Antoni Moya, pare jugador Prebenjamí A.

Escrit de Lluís Díaz, coordinador Futbol Base.