diumenge, 21 de febrer del 2010

Aleví: Cabrils 6 - 1 Tiana



"REPOKER DE VICTÒRIES"

Amb la victòria aconseguida avui per 6 a 1 enfront del TIANA, l´aleví del C.E.CABRILS ja ha encadenat 5 victòries consecutives i a més, amb un brillant joc col.lectiu. Davant d´un equip de característiques similars a les nostres i amb uns puntes molt ràpits hem fet un dels millors partits de l any. Molt bé el treball del porter salvant dos ocasions clares de l´equip rival a l´inici del joc que podrìen haver canviat la tònica del partit; molt bé la defensa anticipant-se als seus rivals, marcant bé la línia del fòra de joc; magnífica la mitja, triangulant, buscant passades a l´espai, canviant el joc; i esplèndida la davantera, presionant al rival i fent allò que se´ls hi demana, marcar gols.

En definitiva, bon treball de conjunt i un inici de segona volta (6 punts de 6) de moment millor que l´inici de la primera (4 punts de 6). Esperem que el bon joc continui i els resultats seguirant arribant.


I la setmana vinent un rival difícil (0 a 3 ens van guanyar a l´anada) però amb el joc que estem fent, assequible: la JUVENTUS de Mataró.

Moltes felicitats a tots.

Crònica i fotografia de Pere Bossa, entrenador de l´aleví.