dilluns, 1 de febrer del 2010

Aleví: Rocafonda 1 - 3 Cabrils


BALANÇ DE LA PRIMERA VOLTA

Després del partit disputat ahir enfront del ROCAFONDA on el nostre aleví va aconseguir una molt treballada però merescuda victòria per 1 a 3 donem per finalitzada la primera volta.

Han estat 15 partits on s´han vist totes les cares del nostre equip: des de grans partits a grans desfetes.

El vist fins ara en la nostra lliga és que hi ha tres equips clarament diferenciats dels altres a la part alta de la classificació (Montgat, Premia de Dalt i Vilassar de Dalt), quatre equips amb un nivell inferior a la resta (Pla de´n Boet, Cabrera, Rocafonda i Llavaneres) i nou equips en la part mitjana de la classificació (Tiana, Alella, Masnou, Pineda, Valldemia, Salle Premià, Juventus, Vilassar de Mar i Cabrils) que depenen de l´estat de gràcia de cada diumenge optaran del lloc 4rt al 12è.

De moment l´aleví del C.E.CABRILS després de 15 partits ha aconseguit 5 victòries, 3 empats i 7 derrotes per un total de 18 punts, 25 gols a favor, 44 en contra i ocupant, a falta d´actualitzar resultats de la jornada, la onzena posició de 16 equips.

Ara començarem la segona volta, per tant, tots ja ens coneixerem una miqueta més: els nostres defectes i les nostres virtuts, els punts forts dels rivals i els seus punts dèbils, i podrem corretgir errors de la primera volta.

Resumint aquesta primera volta podríem dir que hem guanyat a qui havíem de guanyar, hem perdut amb qui havíem de perdre, però en els partits a priori, i segons classificació, més nivellats hem deixat escapar punts (Vilassar de Mar, per exemple, o Alella) o hem tingut desfetes estrepitoses (Pineda, però sobretot Salle Premià).

Cal seguir doncs treballant dia a dia en els entrenaments, corregint errors i seguir en la línia iniciada en aquest 2010 amb 3 victòries consecutives. La setmana vinent tenim una nova oportunitat enfront del Vilassar de Mar (2 a 2 a l´anada després d´anar guanyat tot el partit per 2 a 0 a falta de 10 minuts).

Ànims i moltes felicitats per l´excelent victòria ahir a Rocafonda.

Crònica i fotografia de Pere Bossa, entrenador de l´Aleví