dilluns, 8 de febrer del 2010

Cadet: Sussanenc 1 - 4 Cabrils

Resultat contundent y just del cadet.

La milloria en els darrers partits, jugats contra els 3 primers del grup, s'ha plasmat avui en el millor partit de la temporada. Contra un rival de la nostra lliga, hem demostrat ser molt superiors tot i tenir una convocatòria molt justa degut a baixes pel factor Diumenge.

La defensa ha jugat molt concentrada i contundent, sense complicar-se la vida, i menys una ocassió molt clara del Sussanenc a la primera part, només han arribat de xuts de lluny, ben controlats pel Bernat. Tanmateix han sigut els primers atacants, obrint a bandes i pilotes als davanters. El bloc Kevin - Hector - Xavi - Marc cada dia es compenetra millor i on no arriba un, arriba un altre, amb un gran esforç de solidaritat!

El mig camp, ha jugat el millor partir de la temporada. Un Barnet incansable que no deixava d'aturar al rival i combinant bé amb el Borja i els estilets per banda de Vicenç a l'esquerra i el Ricky a la dreta amb molta projecció ofensiva (dos gols). L'Alvaro entrà a la segona part com a reforç físic, ordenant el joc de l'equip. L'Eric en sustitució del Vicenç, ha jugat amb molt criteri la pilota a l'espai.

A dalt, duet de rossos, amb l'Edu i el Bruno, que han sigut una molèstia per la defensa rival i lluitant moltes pilotes llargues. Fruit d'una d'aquestes arribà el primer gol obra del Bruno.

Finalment, hem sàpigut treure profit dels corners, cap ocassió en contra i un gol del Ricky de rateta de l'àrea.

Vull fer esment, que aquest partit i resultat és fruit del treball als entrenaments, del treball tàctic amb i sense pilota. També de tots els jugadors, ja que estem conseguint jugar com un equip, amb molta solidaritat i molt d'esforç. Tot i no haver tingut bons resultats les darreres jornades, la millora en el joc era claríssima i s'ha plasmat avui!
Felicitats a tothom i al Paco per convidar als jugadors després del partit!

Llàstima de l'expulsió en el descompte del Xavier, per caure en la provocació rival, que no ve mai al cas i menys en un partit que teníem totalment controlat.
Crònica de Carlos Bosch, delegat del Cadet.