dilluns, 22 de febrer del 2010

Prebenjamí B : Rocafonda 8 – 3 Cabrils

Partit ?

Avui hem vist 10 minuts de partit dels nostres jugadors , en aquests minuts han marcat 3 gols per 1 dels mataronins, però quan aquests han marcat el 2 a 3 , l’equip no ha jugat a res, l’actitud ha sigut de passotisme , no han lluitat res , tots el jugadors han tingut moltes dubtes a l’hora de xutar , passar , encarar al rival i sobre tot no han sapigut treure la pilota cap en davant, com deia el Mister s’han dormit .

Crec que si no fos per que tenen 6 o 7 anys juraria que la nit anterior han sortit de “farra” i no tenien forces ni ganes de res.

Lo greu es que el Rocafonda i això ho diu la classificació és un equip inferior als cabrilencs , i només tenen un jugador realment bo , el num. 9 que es diu Samba i que ha fet ballar com a volgut a tot l’equip.

Destacar només al porter Bruno que ha fet aturades de mèrit.

Esperem que el proper dissabte tornin ha jugar al seu nivell.

Entrenador: Marc Badia

Gols: Jaume (2) , Alex (1).