dilluns, 8 de febrer del 2010

Aleví: Vilassar de Mar 0 - 3 Cabrils



"JA EN VAN QUATRE"

Amb la victòria aconseguida enfront del Vilassar de Mar per 0 a 3, l´ALEVÍ del C.E.CABRILS ja ha sumat 4 victòries consecutives en el 2010 i comencem la segona volta amb molt bon peu.
En un horari poc habitual (14.15 hores) els nostres alevins han superat amb claredat al Vilassar de Mar. Amb un joc ordenat, seríós i molt ben treballat hem aconseguit la victòria enfront d´un equip que ens tenia presa la mesura i amb el qual varem deixar escapar la victòria en la primera volta i en un amistós de pretemporada.


Avui MOLT BON partit de tots els jugadors. Esplèndit el porter, amb poques ocasions clares del rvial però molt atent en totes les sortides. Màgnifica la defensa, imposant-se en el tall i en el tu a tu. Millorant la mitja en la recuperació de la posició i en crear joc d´equip ofensivament, sobretot amb el marcador a favor, i treballadora la davantera lluitant totes les pilotes i incomodant al rival.

El proper partit (dissabte 20 de febrer) ens enfrontarem al TIANA, equip que ja varem guanyar a la primera volta (0 a 1) però que en la taula classificatòria va més ben posicionat que nosaltres.

El proper cap de setmana, la lliga s´atura. Aprofiteu per gaudir-ho amb la familia.

ENHORABONA A TOTS i a seguir treballant.

Crònica de Pere Bossa, entrenador de l´aleví.