dilluns, 8 de febrer del 2010

Prebenjamí B: Cabrils 11 - 2 Sant Pol


Partit complert

Bon partit del prebenja B, exceptuant els 15 primers minuts , el resta tots els jugadors han rendit a un bon nivell.


Al principi durant aquests minuts l’equip no ha sortit cap endavant , es quedava com màxim al mig del camp , tenia moltes dificultats en treure la pilota de la defensa i fruit d’això arriba el gol del Sant Pol, després els entrenadors van reajustà les posicions i fer algun canvi, l’equip es va tranquil·litzar i es va empatar i ja arribaven amb facilitat al àrea rival.
La primera part va finalitzat amb un clar 6 a 1.

En la reanudació es va mantenir aquesta actitud i es va jugar igual , amb rapidesa en les transicions i amb força en defensa i gran eficàcia en atac. En aquest període es van veure jugades molt maques amb triangulacións ràpides.

En definitiva gran partit en la que la defensa ( porters Bruno i Nil, defenses Alex , Aleix i Gerard ) ha mostrat gran solidesa ; el mig del camp ( Nil , Jon , Pol i Marc Aguado) distribuint i lluitat de valent i l’atac ( Jaume i Gael ) ha sigut incisiu, ràpid i efectiu.


Destacar a 2 jugadors que han crescut últimament molt en joc i en el pes de l’equip , com són l’Aleix ( gran defensa amb un físic poderós) i en Nil tant lluitador com tècnic.

Primer Entrenador: Marc Badia
Segon Entrenador: Fede

Gols: Marc Aguado (3) , Gael (5) i Jaume (3).


Crònica de Josep Lechado, delegat del prebenjamí B.

Fotografia de Nico Lechado, fotògraf del prebenjamí B.