dilluns, 8 de març del 2010

Aleví: Cabrils 0 - 1 Premià de Dalt

Errol Flynn i Olivia de Havilland protagonitzen la pelicula "MURIERON CON LAS BOTAS PUESTAS" on un grup de soldats, després de la guerra de secessió als Estats Units, lluiten fins a la mort enfront dels indis . Això passava l´any 1941.

Avui, dissabte 6 de març de 2010, els protagonistes d´aquesta película haurien sigut els jugadors del PREMIÀ DE DALT (com a indis) i els alevins del C.E.CABRILS (els soldats) que s´han deixat la pell en el camp, donant-ho tot per l´equip i els companys i fent un dels partits més seriosos i complerts de la temporada.

Gran partit el vist al municipal de Cabrils entre el 3r classificat (el Premià) i nosaltres. Sabíem d´avantmà que el partit seria difícil (4 a 0 a l´anada), que tindríem poques ocasions de gol a favor, i moltes arribades de l´equip contrari a la nostra porteria. Dijous a l´entrenament vam plantejar una variant tàctica al què anavem portant a terme partit rera partit (disposició 4-4-2). Defensaríem amb un 5-5-0 davant les situacions organitzades del rival (faltes, córners, fores de banda, quan el porter treiés de porteria) per deixar el mínim d´espais possibles i atacaríem com sempre, amb el clàssic 4-4-2. I d´entrada hem sorprès al rival. Els primers 15 minuts de partit no han sabut atacar el nostre sistema defensiu. I no només això, a més, hem tingut 2-3 clares ocasions per avançar-nos en el marcador. I s´ha arribat al descans amb un empat a 0 gens merescut, però amb una gran imatge damunt del terreny de joc.

Durant el descans hem donat les noves consignes als jugadors, entenent que el rival buscaria noves estratègies per superar-nos. Havíem d´evitar el recular massa (la defensa havia de seguir pujant la línia del fora de joc), havíem de seguir amb les dues línies juntes (no volguer pressionar al rival lluny del mig del camp), però sobretot, evitar les passades llargues dels seus migcampistes cap als seus rapidíssims davanters. Durant els primers 10 minuts del segon temps hi ha hagut un cert desconcert en els nostres jugadors producte dels canvis, però sobretot, del cansament acumulat durant la primera mitja hora. Ens hem refet, però igual que en la película, els indis eren massa indis i hem acabat morint (1 a 0 a falta de 8 minuts). Tot i així, fins a l´últim minut hem tingut la nostre oportunitat per empatar. Resultat novament injust pel vist sobre el terreny de joc (ja va passar el mateix la setmana passada enfront de la Juventus on varem perdre a l´últim minut).

Això si, avui tots els que han estat al camp han pogut observar un equip, el C.E.CABRILS, molt disciplinat, molt treballador i entregat a la feina, molt concentrat, molt ben organitzat i disposat damunt del terreny de joc, on finalment, la major qualitat del rival, la fatiga per l´esforç fet, però sobretot, la mala sort en els moments claus del partit han fet que perdéssim el partit.

Felicitar-vos a tots. Jugant, però sobretot lluitant i treballant com avui, tenim l´èxit garantitzat. Ara ens venen tres oportunitats (Valldèmia, Alella i Masnou) per escalar novament posicions a la taula classificatòria fins el lloc que ens mereixem per joc i treball.