dimarts, 16 de març del 2010

Benjamí B: La Llantia 5 - 0 Cabrils


La derrota ens acompanya

Dissabte vam caure contra la Llantia 5-0. Seguint la dinàmica habitual de l`equip, el partit es va caracteritzar per un joc irregular,amb importants errades de compenetració i falta d'ambició. Ens falta caràcter,un puntet mes d`orgull ens aniria molt be per afrontar aquest últim tram de lliga. La Llantia va ser superior en tots els aspectes ,amb un joc organitzat i respectant les posicions van aconseguir fer-nos 5 gols.


L`actitud de l`equip ha de canviar. Ja no som pre-benjamins,no ens podem permetre seguir com si no passes res i com si les derrotes no ens afectessin. L'equip ha de ser una pinya i sou vosaltres, els jugador, qui mes os teniu que pressionar. No pot ser aquesta falta d'ambició; En els partits s´ha de sortir a guanyar!! i si no es pot, com a mínim us i heu de deixar la pell en intentar-ho fins l`últim minut. Es una llàstima per que som molts els que creiem en l`equip i en que ho podrieu fer molt millor.


Per acabar voldria animar a l`Andrea per que segueixi caragolant els Benjamins, ja que es nota una millora notable tant en els entrenaments com en els partits, tot i que encara no es reflecteixi en els resultats.

Crònica de Toni Gea, delegat del Benjamí B.