dimarts, 23 de març del 2010

Aleví: Cabrils 1 - 0 Alella

"JA ERA HORA"

Després de moltes jornades lamentant-nos de la mala sort que ens ha acompanyat al llarg d´alguns partits d´aquesta lliga (empats i derrotes en l´últim minut i fins i tot, en el descompte), finalment avui, en el partit que ens ha enfrontat a l´ALELLA, la sort i la fortuna han caigut del nostre costat.

Avui jugàvem un partit a priori molt igualat, davant d´un rival, l´ALELLA amb qui ja havíem empatat a 0 gols en el partit d´anada. El partit es plantejava a cara o creu: seria un partit molt igualat i amb pocs gols, on qui estigués més encertat i amb més fortuna, s´enduria el "gat a l´aigua". En la primera part hem dominat el joc i hem portat el pes del partit, i, tot i no jugar molt bé, teníem el control de la pilota i del joc i les poques ocasions de gol eren nostres (però sense definir de cara a porteria). A l´ALELLA li costava arribar a porteria i el nostre porter ha passat per poques situacions difícils. Hem arribat a la mitja part amb 1 a 0 favorable als nostres interessos.

A la segona part, el mal joc i el descontrol s´han apoderat dels dos equips. Els minuts anaven passant i cada cop l´ALELLA arribava amb més perill a la nostra porteria. Tres situacions claríssimes de gol de l´equip rival no han entrat de miracle, unes per desencert de l´equip contrari davant de porteria i una altra treta damunt la mateixa línia de gol pels nostres defensors quan el porter ja estava batut.
Finalment hem arribat al final del partit amb un 1 a 0 i hem guanyat el goal average amb un rival directe.

I la setmana vinent un altre partit apassionant, MASNOU-CABRILS. Un altre rival directe que definirà molt la posició final que ocuparem en aquesta lliga. A seguir treballant i a seguir lluitant com ara.