dimarts, 30 de març del 2010

Benjamí A: Tiana 1 - 7 Cabrils

¡ AL LORO,... QUE NO ESTAMOS TAN MAL!


Voldria començar la crònica, agraint la col·laboració dels jugadors del Benjamí B que ahir van ajudar a aconseguir la victòria en el camp del Tiana.(Jan Gea i David Serra).

En Jan, com sempre, correctíssim en la seva posició de lateral esquerra donant profunditat amb els seus desplaçaments per la banda.
Del David vam descobrir tota una sèrie de moviments i execucions que fins ara no havíem vist, acompanyats d’un gran gol. Enhorabona a tots dos.

En aquest partit vam veure un Cabrils molt diferent al que estàvem veient darrerament.
Cert és que el nostre rival era força assequible (penúltim classificat).
Però per fi vam tornar a veure aquelles triangulacions, parets, passades a l’espai i sortides amb pilota controlada. Poc a poc tornem a agafar la confiança perduda.

Agrair també la generositat d’en Pau que, a la mitja part, va acceptar posar-se de porter i així donar minuts a en Mohamed per fer de jugador de camp.


Gran control en la defensa per part del Víctor i molta velocitat i verticalitat de la nostra davantera.

Només cal lamentar la lesió que en Pol Pons va patir a la segona part. ¡Esperem que no sigui res.!


No vull finalitzar la crònica sense comentar la gran imatge que donen els nostres jugadors uniformats amb les noves samarretes i mitgetes, detall que va ser comentat fins i tot pels pares i familiars de l’equip contrari.

La propera setmana descansem per les festes de Setmana Santa.

La següent juguem a casa contra el Vilassar de Dalt i caldrà estar ben preparats i motivats per donar el nostre millor joc a tots els aficionats del nostre club.

FORÇA CABRILS!!!!

Crònica de Lluis Feixas, cronista del Benjamí A.