dimarts, 1 de juny del 2010

Aleví: Cabrils 1 - 1 Rocafonda

Balanç molt positiu

Després de l´empat just i merescut a un gol amb el ROCAFONDA, l´aleví del C.E.CABRILS ha donat per acabada la temporada oficial de futbol. Diumenge, tot i ser l´últim partit, ens jugavem molt. Una victòria ens faria acabar en el 7º lloc de la classificació mentre que un empat o una derrota ens relegaria fins el 10º. I així va ser. Després d´una primera mitja hora molt fluixeta en la que els ràpits contracops rivals ens van portar més d´un mal de cap varem arribar al descans amb empat a 0. Comencem la segona part i ràpidament un gol del rival fa que s´avancin en el marcador. Un canvi en l´estrategia obra de l´Albert Abril fa que pujem les línies i comencem a dominar el joc i el partit. Les ocasions comencen a arribar i l´empat arriba després d´una gran jugada col.lectiva. Fins a l´últim suspir estem volcats a la porteria rival però finalment el gol de la victòria no arriba. Partit amb dues cares on l´empat és el més merescut vist el joc dels dos equips. Per cert, el ROCAFONDA que varem veure diumenge no hauria d´estar penúltim a la lliga.

Respecte al balanç de la temporada, i despres de 30 jornades de lliga, aquest ha sigut molt positiu. Tenint en compte que erem els petits de la categoria (tots els jugadors menys un de 1º any), que era la primera temporada que jugàvem a futbol gran (F11) l´adaptació ha estat ràpida i molt bona. Com tots els equips hem tingut alts i baixos, hem alternat partits molt fluixos amb grans actuacions, però el balanç final és que podem estar molt contents. Hem sigut un equip ordenat, treballat, lluitador, ben posicionat en el camp i que en alguns moments ens ha faltat sort (veure punts perduts en el temps afegit en més d´una ocasió). Hem fet partits esplèndits (tot i no guanyar) contra els grans rivals de la lliga (MONTGAT, VILASSAR DE DALT i PREMIÂ); en canvi, hem fet partits molt fluixos contra rivals teoricament molt fluixos. Però així és l´esport i el futbol.

Ara toca relaxar-se i preparar els compromisos vinents: diada del club (dissabte 5), torneig de futbol 7 a Cardedeu (11 i 12 de juny) i amistós de futbol 11 (dissabte 19 de juny).
I l´any vinent?
Ja ho veurem. De moment només sabem que tornarem de nou al futbol 7. Un pas endarrera? Jo,personalment crec que no, a molts dels nostres jugadors els hi anirà millor tornar al futbol 7. Participaran més del joc i milloraran amb aspectes tècnics.

MOLTES FELICITATS A TOTS!!!

Crònica de Pere Bossa, entrenador de l´Aleví