dimarts, 1 de juny del 2010

NOTICIA WEB AJUNTAMENT

El Benjamí A del CE Cabrils es proclama campió de Lliga

L’equip perd només un partit en tota la temporada!!

El Benjamí A del C.E. Cabrils ha celebrat avui, en el seu camp, la consecució del títol de campions de Lliga després de jugar una temporada impecable. El Club els hi ha volgut retre un petit homenatge i els jugadors del 1er. equip els hi han ofert el passadís d’entrada al camp davant l’emoció desfermada del petits.

Sota les ordres d’un jove entrenador, Borja Bou, arribat al club aquesta mateixa temporada, els petits jugadors el Moha, el Pau, el Víctor, l’Albert, el Joan, l’Enric, el Pol P., el Pol C., el Joan, l’Àlex, el Sergi, l’Óscar i el Ricard han realitzat una temporada impecable, perdent només un partit en tota la Lliga i proclamant-se campions a tres jornades de finalitzar la temporada i a 10 punts de distància del segons classificat, el Cirera U.D. L’equip ha sabut lluitar, en tot moment, cada un dels partits jugats i ha demostrat la manera de fer del C.E Cabrils en tots els camps que ha visitat.

El matí ha estat emocionant per aquests petits campions que, després de jugar el darrer partit de la temporada contra el Tiana C.F, han pogut gaudir de veure’s homenatjats amb el passadís ofert pels jugadors del 1er equip, jugadors en el que molts d’ells s’emmirallen, sota els acords del “We are the champions”, un clàssic ja de qualsevol celebració esportiva. Els campions han decidit acabar la seva festa sometent al president de l’entitat, Lluís Díaz, a una dutxa espontània als vestuaris del club.