divendres, 11 de juny del 2010

Resum diada del club 5 de Juny

Dissabte passat es va celebrar la tradicional diada del C.E.Cabrils.

El dia va començar ven aviat ja que els prebenjamins i benjamins van obrir el dia amb partidets de futbol-7, on tots van disfrutar de valent, i van poder fer coses que els seus entrenadors no els deixen fer els caps de setmana!! Tot seguit va ser el torn dels alevins i el benjamí A, que van formar 4 equips i van fer una mini lligueta.

Els infantils, cadets i els 4 valents que es van presentar del Juvenil van fer un combinat y van realitzar un partit de futbol, on s’ha de dir que van destacar els mes petits, els infantils!!!

Per tancar els partits de la matinal, es va realitzar un enfrontament entre entrenadors+delegats+junta VS pares+familiars dels jugadors del club. El partit va ser bastant disputat,ja que molts dels pares van sorprendre a mes d’un amb el seu criteri futbolístic i el seu estat de forma. El partit va finalitzar amb empat a dos en el marcador, i en els penals... VAN GUANYAR ELS PARES!!! MOLTES FELICITATS,xo...(revenja!!!) La puntuació 3 estrelles del partit se’ns dubte es per...Marcelo Medina que amb una extraordinària actuació va ser el mes aclamat, les 2 estrelles pel gran davanter Vicente Díaz, que amb dos gols va mostrar el seu olfacte golejador que ningú coneixia i 1 estrella per Andrea Artero, única presencia femenina en el terreny de joc i que ho va fer millor que la gran majoria.

Tot seguit vam realitzar el tradicional dinar (botifarres, seques i macarrons) on es va demostrar la gran família que forma el C.E.Cabrils.

I finalment, el mes esperat per tots els jugadors del club, l’entrega de trofeus a tots els jugadors i entrenadors, amb algun parlament d’agraïment i felicitat de molts dels representants del club.
Esperem que fos una diada molt feliç per tots i esperem que l’any que be no falti ningú i siguem molts mes!!!

FORÇA CABRILS!!!