dimarts, 1 de juny del 2010

Benjamí A: Cabrils 10 - 2 Argentona


Punt i final a la Lliga

Avui ha estat un dia inoblidable per a molts. Pels jugadors, pares, mares, amics, entrenador, seguidors.... Tot ha estat fantàstic!!! Començant per un partit , dominat en tot moment, i on hem pogut gaudir de les habilitats del nostre Campió. Seguint pel gran nombre de seguidors que avui hi havia veient el partit ja que després jugava el 1er equip.



Els nostres jugadors han realitzat el seu joc habitual. Molta precisió, velocitat i encert de cara a la porteria contrària. Potser nosaltres ja no sabem valorar el seu joc ja que ens tenen molt habituats però el cert és que juguen de memòria i saben en tot moment que farà el seu company i això és perquè són un “EQUIP”.


Finalitzat el partit “els indomables” han pogut gaudir del plaer de dutxar-se vestits amb el nostre president. SÍ, SÍ!!! El nostre President !!!, que saltava i cantava amb els campions. Això demostra que aquest Club és una gran família i pocs s’ho podien creure.

Només calia veure les cares dels nens: BRUTAL!!!... i..... per finalitzar...., el 1er. equip (tots els jugadors), amb el seu entrenador, la coordinació i el 1er. equip del Tiana han realitzat un gran passadís al Benjamí A que ha esclatat d’emoció.



GRÀCIES A TOTS.

Força Cabrils!!

Crònica de Lluís Feixas, utillero, infermer, animador, membre de la junta i pare emocionat del Benjamí A.