dimarts, 1 de juny del 2010

Benjamí B: Cabrils 0 - 5 Tiana

Dissabte es va jugar l`ultim partit de la temporada de lliga. Els benjamins van perdre 0-5 contra el Tiana, que com en tants d`altres partits, els Cabrilencs no van poder superar sobretot per la superioritat del contrari a la segona part. El Tiana que en el partit d`anada ens va fotre dotze, va plantejar un partit molt serios no perdonant ni una. Els nostres per el contrari ho van perdonar tot!!!.

La dinàmica de l'equip durant tot el campionat ha estat molt irregular en els partits, hem fet primeres parts molt bones, però en tots el partits la falta de concentració ha pogut més. L`equip va començar la lliga encaixant golejades importants, aspecte que s`ha millorat. Però que no lo suficient com per parar equips com el Tiana. L`unica excusa que te l`equip es que tots el rivals amb els que s`ha jugat, han sigut equips (la majoría) potents i amb un any més d`experiència a la categoría, relleu que ens tocarà aplicar l`any que be.

El GOL es l`altre taló d`aquiles que té l`equip, hem fet molt pocs i crec que de cara la pròxima temporada algù de l`equip hauria d`asumir aquesta responsabilitat i fer-se amb la bandera de pichichi, igual que d`altres jugadors que han asumit altres pocicions.

Bé, ja per acabar animar a l`Andrea i a tots els jugadors de l`equip per que l`any que be segueixin disfrutant d`aquest esport que tant ens fa patir, que tant ens agrada i que tants bons moments ens dona.

Una abraçada i visca el Cabrils!!!

Crònica de Toni Gea, delegat del Benjamí B.