dimarts, 15 de juny del 2010

PREBENJAMI A

UNA TEMPORADA PER RECORDAR:


Tercer classificat de la lliga, subcampionat en el torneig del Masnou, i millor jugador del torneig.

Ha estat el primer any que els nostres prebenjamins A jugaven un campionat regular de lliga, i el resultat ha estat més que satisfactori.

Primer de tot cal felicitar als jugadors, i que tinguin clar que aquest tercer lloc té molta importància, no només per la posició en la classificació, sinó també perquè és el presagi de futures victòries de lliga.
Després és important remarcar, que el principal responsable d’aquest èxit , juntament amb els jugadors, és el seu entrenador. Crec que tothom estarà d’acord, que el David Melendo, ha aconseguit un nivell tècnic , físic i de companyerisme que fa que sigui un plaer veure jugar l’equip.

Però faltava la cirereta del pastís, que ha arribat aquest cap setmana en el torneig que han jugat al Masnou. Penseu que hi havien 16 equips de la comarca, més de 100 jugadors i dos dies de competició en els quals el Cabrils ha jugat un total de 6 partits.
Doncs bé el nostre equip va arribar fins a la final, guanyant la majoria de partits còmodament.

La final es va jugar contra La Salle de Premià que presentava un equip físicament molt més desenvolupat que el nostre i que havia arrasat en els partits classificatoris. Però el Cabrils enlloc d’arronsar-se per aquest fet, va demostrar que era molt més ràpid que ells i tècnicament superior, però ja sabeu que el futbol no sempre és just, i un gol quan faltaven 20 segons per acabar el partit ens va esgarrapar la victòria.
Finalment la sorpresa es va produir en l’entrega de premis, quan els organitzadors van decidir que un dels nostres jugadors fos declarat el millor jugador del torneig, Felicitats Pau!!!.
En realitat, la copa d’en Pau ,serveix per felicitar a tot l’equip i agrair les bones estones que hem passat veient-los jugar:

Gràcies a tots i fins a la propera temporada.

Bruno, Pep, Eric, Álvaro, Guillem, Pau, Uri, Roger, Àlex, Marc, Gonzalo!!!


Crònica de Jaume Bruguera, delegat del prebenjamí A.