dilluns, 21 de maig del 2012


ALEVÍ A: CIRERA 1 – 3 CABRILS
A seguir així nois!
-Aquest passat dissabte, el conjunt de l’aleví A del Cabrils li tocava jugar en un horari bastant inusual per a nosaltres, a les 9 del matí. Ens enfrontàvem a un equip molt complicat que a la primera volta ens van guanyar a casa,  un equip ordenat, bo tècnicament i molt treballador i lluitador.
L’aleví A va fer un dels partits més intel·ligents i disciplinats de la temporada, el partit era molt igualat, clar reflexa va ser que durant en tres quarts el resultat parcial era 0 – 0 , tots els gols es van marcar en el segon quart, a partir d’aquí com ja he esmentat dos equips molt ben posicionats amb opcions a dues bandes d’ampliar o reduir la distància en el marcador, destacar que gràcies al nostre porter Moha amb grans intervencions la porteria va quedar molt ben assegurada. Els nostres jugadors tot i rebre cops, entrades, amb uns rivals on alguna vegada intentaven provocar-los van estar molt concentrats i no es deixaven emportar per fets així.
Al fi hem aconseguit guanyar una posició, seguirem lluitant i treballant per assolir els objectius que tots els components de l’aleví A ens hem fixat!!
Força Cabrils!
Borja Bou, entrenador de l’aleví A del C.E Cabrils.