dimarts, 29 de maig del 2012


Benjamí B  Cabrils 1 - 4 Juventus   

Derrota massa àmplia

El resultat indica clara superioritat visitant però només és reflex de l'eficàcia en la conversió a gol de les oportunitats, i aquí sí que els mataronins han estat molt superiors.
Avui ha estat un dia dels que la pilota no vol entrar, bé per mala sort o per no estar fins en la definició. De seguida, marca el Juventus en la primera arribada, xut afortunat des de l'extrem dret. Jaume té la primera oportunitat després d'un regat sec al defensa i atura el porter. El rival marca el 0 a 2 en una falta directa. Seguidament, Jaume és a punt de marcar però dispara fluix, uiii!! De nou es rep un gol de falta directa, xutada amb gran potència, 0 a 3.

A la segona part, Jaume molt actiu xuta al pal. El Cabrils millora en el joc i després d'una bona passada d’en Gael a l'espai marca Jaume, creuant el xut, 1 a 3, vinga Cabrils. S'inicia la tercera part i es rep un altre gol en una bona jugada combinativa del Juventus. Jaume xuta molt bé una falta i surt fora per molt poc, avui no hi ha sort.

En l'última part, el míster Marc avança tot l'equip i es juga amb 2 defenses però no hi ha joc,  tot són presses i Nil realitza una gran aturada. En fi, derrota massa àmplia però és que de vegades no vol entrar.

Entrenadors: Marc Badia i Marc Alberti
Gol: Jaume

Crònica de Josep Lechado, delegat del Benjamí B.