dimarts, 29 de maig del 2012

Benjamí B Tiana 3 - 1 Cabrils

Derrota injusta!

Partit de no massa qualitat, molt travat producte de la igualtat vista al camp, per això penso que la derrota és injusta. En la primera part temps de tempteig molt prolongat i que finalitza amb cert domini del nostre mig del camp i això que l'equip local fisicament és molt superior (benjamí de 2n any). S'arriba al final d'aquest període amb empat a 0 gràcies a Nil que atura diversos remats seguits.

A la represa vam veure moltes imprecisions i indecisions, de fet fruit d'una d'aquestes (teva - meva) arriba
el gol local, 1 a 0. Nil ara com a davanter té una ocasió i surt fora per poc.

Tercer període, s'aconsegueix l’empat gràcies a una bona jugada, Alejandro passa a Gael que realitza  una doble paret amb Jaume i aquest aconsegueix l’empat a 1. En un gran avanç de Gerard, la pilota arriba a Alejandro que xuta fora.

En l'última part, ocasió de Gerard i el seu xut es va a la dreta del porter. Molta igualtat però en un corner, el rival  marca el 2 a 1. El Cabrils avança i en un atac Marc Aguado xuta molt fort però atura el porter del Tiana.
Estem en la fase decisiva i més dinàmica del partit, en un contraatac local Nil realitza una gran aturada. Una altra oportunitat de falta,  xuta Marc Aguado i aclareix el porter, cap davanter arriba al rebuig. En l'últim minut , nostre equip rep un gol de córner directe, resultat final 3 a 1.

Com heu pogut  llegir, és fàcil arribar a la conclusió que el resultat és massa cruel amb els nostres jugadors però  s'ha constatat la gran lluita i esforç que ja és característica d'aquest equip.