dimarts, 29 de maig del 2012

Benjamí B Mongat 1 - 6 Cabrils

Fàcil victòria!!

Partit jugat i guanyat sense oposició degut  a la poca entitat del rivalDomini gairebé total des del començamentaixí arriba el primer i bonic gol realitzat per Jaume a una bona passada de Gael0 a 1. Abans del 2n gol de Gerard en executar fantàsticament una faltavam poder veure una gran aturada de Nil davant  el primer xut de l'equip local en aquest períodeL'ordre del míster, era clara xutar alt perquè el porter del Montgat era i és de poca alçada i de fet molts gols van ser per altA punt d'acabar aquesta primera part, el rival fa l'única jugada enllaçada amb el premi de gol1 a 2.

A la segona part s’accentua el domini cabrilenc , una altra bona jugada de Gael amb passada a Marc Aguado i aquest últim marca un gran gol de xut fort i sec1 a 3. Nil ara com a davanter té 3 oportunitats i no entra per poc, una d'elles al pal.

En el tercer període segueixen les oportunitats i en una falta llunyana llançada per Marc "Dinamita" Aguado arriba l'1 a 4,imparable.De la mateixa manera arriba  el cinquè gol, també de falta directa de Marc Aguado, hat trick.

En  l'últim periode varies ocasions més , fins que en una jugada personal Gael xuta i marca per sota del porter, 1 a 6. A la fi del partit , Nil “la pantera” va fer una gran aturada. Destacar l'actuació de tots els jugadorsla defensa perfectaincisiu Àlex Barreiroinfranquejable Àlex Muñozràpid Martí, combinatiu Pol Butxaca,  decisiu Gerard ,grans porters Nil i Jaume (una part)El mig del camp,  també en gran nivell, clarivident i actiu Gael, golejador Marc Aguado.

A la davanteraexecutor com sempre el “pitxitxisim “Jaume ( es va lesionar) i dinàmic i lluitador Jon.

Entrenador: Marc Badia
Gols: Jaume (1), Gerard (1), Marc Aguado (3), Gael (1).