dilluns, 21 de maig del 2012

Aleví A: Cabrils 9 – 3 Sant Pol

Dissabte a les 10:30 del matí amb una calor típica d’estiu, ens visitava el Sant Pol.
L’aleví A va mostrar-se molt ficat en el partit des del principi, amb ganes de jugar i de passar-ho bé, que es el que els hi toca a aquests jugadors que van assolir el seu primer objectiu des de fa moltes setmanes que era la salvació, un equip nou a la categoria i que ara mateix està lluitant per aconseguir la segona plaça, molt complicat assolir-la però matemàticament possible, i sé que ho intentaran al màxim.
El partit va ésser força plàcid, des del primer quart es veia la clara superioritat del conjunt cabrilenc, trenen bones jugades i fent bones combinacions i els gols van començar arribar.
El segon i el tercer quart van seguir la mateixa tònica del primer, amb alguns “despistes” defensius que va aprofitar el Sant Pol, però que en cap moment va donar la sensació que es poguessin ficar en el partit.
L’últim quart ja va ser el més fluixet pel que fa a intensitat, sota un gran sol i amb el resultat a favor el Cabrils va dormir bastant el partit amb passades i passades i anotant algun gol més, apuntalant al Sant Pol.
Aquesta setmana i ja que havien acabat la lliga, l’aleví A va poder gaudir de Josep Prudencio i Alex Ruiz, anotant 1 i 2 gols respectivament, i demostrant la gran qualitat que tenen. Donc les gràcies a aquests jugadors pel treball fet per l’equip, no serà l’última vegada aquesta temporada que estaran amb l’aleví A.
Força Cabrils!

Borja Bou, entrenador de l’aleví A del CE Cabrils