dimecres, 16 de maig del 2012

Benjamí C: Cabrils - Tordera

Partit molt assequible contra el Tordera.

Feia un temps que es venia notant un canvi d'actitud positiu, que ens havia fet pujar unes quantes posicions des de l'ultima posició (16é), fins la 12a.Últimament l'equip està adoptant una actitud negativa que ens esta tornant a fer baixar posicions.

Aquesta actitud nomes es veu remeiada quan alguns jugadors del benjamí A o benjamí B baixen a ajudar-nos, i llavors els jugadors es veuen contagiats de les ganes positives dels que els hi agrada jugar a futbol. Les ganes de jugar d'aquest dissabte van ser nul·les, i fins hi tot ens podríem haver merescut, un altre cop, la derrota. Tot i així els jugadors van aconseguir un empat i sumar un punt a l’últim minut, molt important ja que la derrota ens hauria portar a l'ultima posició. Deixant de banda la qualitat tècnica dels jugadors que en aquestes edats no es tenen en compte i l'objectiu del club es formar jugadors i persones dins del camp, les ganes que es veuen al partit son les ganes que es veuen a l'entrenament, on els jugadors no s'ho prenen seriosament i passen la tarda de dilluns i dimecres com podrien passar-la amb els amics al parc o a casa...

Més enllà del que puguem fer els entrenadors, el club i els pares en intentar posar ganes dins dels jugadors, han de ser ells mateixos els que han de tenir una mica de voluntat a millorar i aprendre, i sortir al camp el dia del entrenament a fer-ho tot el millor possible i el dia del partit a guanyar sigui com sigui sense importar el contrincant. Han de ser ells mateixos els que diguin: Avui tinc entrenament. No han de ser els pares els que diguin: Escolta, que avui tens entrenament.

Els jugadors que surten al 100% al nostre benjamí es poden comptar amb una mà i ens sap molt de greu ja que l'equip consta de 14 jugadors.

Ara nomes queda continuar tirant endavant i intentar acabar la lliga el millor possible.