dimecres, 13 d’octubre del 2010

ALEVí C: ALELLA A 3 - C:E:CABRILS 3

Ja hem començat la temporada . Aquest any serà de patiment i lluita, ja que serem els petits del grup. Tots estem d’acord que la majoria d’equips ens guanyaran donada la seva superioritat física al ser de segon any.

De totes maneres , lo verdaderament vergonyós es la influencia d’un col·legiat totalment desentès del partit , que en alguns moments juraria que estava dormint dret. No hi ha dret que la federació tingui aquests personatges realitzant unes tasques que en certs moments tenen que ser instructives i reflecteixin aquest passotisme.

Tot i així, i oblidant-se del tema arbitral, podríem dir que no ha estat un mal començament. Durant el partit , es va veure que hi havia un equip que construïa joc i un equip que jugava a la pilotada. El nivell de joc desenvolupat per els nostres alevins va esser superior en tot moment. Excessiu joc dur per part de l´Alella que l’àrbitre va permetre i que va aconseguir descentrar els nostres jugadors. Poc a poc , amb un joc barruer i brut , van empatar un partit del tot injust amb gols que no tindrien que pujar al marcador.

De totes maneres , també voldria dir que el nostre equip esta molt lluny del seu nivell de joc. L’estat físic dels nostres jugadors no es bo. En els partits es reflecteixen els treballs dels entrenaments, i alguns jugadors encara estan completament desubicats en l´equip. No juguen com equip. Amb individualitats i filigranes no es guanya res.

CAL TREBALLAR MOLT MES i ESCOLTAR A L´ENTRENADOR.

No voldria acabar la crònica sense agrair l’ajut dels dos jugadors del Aleví B , Ferran i Pol, que va ser de lo millor del partit, a mes de l'incorporació del Jordi , que tot i jugar en una posició que no es la seva natural, va demostrar coratge i disciplina.

FORÇA CABRILS.

Crònica de Lluís Feixas.