dimarts, 26 d’octubre del 2010

Juvenil: Vilassar de Mar 1 - 0 Cabrils


Tot i ser la 3ª jornada de lliga, era, tan sols, el primer partit pel juvenil del Cabrils. Visitava el camp d’un dels equips aspirants a lluitar per les primeres posicions de la taula classificatòria, el Vilassar de Mar.

El transcurs de la primera meitat ha estat bàsicament el mateix al llarg dels 45 minuts: molt de joc al mig camp i molta igualtat entre els dos equips. Al Vilassar se li ha anulat un gol per fora de joc i al Cabrils se li ha deixat de xiular un penal per unes clares mans d’un defensa. Així doncs, em marxat al descans amb l’empat a 0 inicial.

Ja a la 2ª part, el Vilassar s’ha anat fent amb el domini del partit a mesura que avançaven els minuts, encara que sense generar ocasions clares de gol. I ha estat en una jugada aïllada, una falta lateral, la que ha permès aconseguir l’únic gol del partit, al conjunt local. Després del gol, corria el minut 60 aproximadament, el Cabrils no ha baixat els braços i ha seguit treballant fins que al minut 77, el nostre banda s’ha trobat sol davant el porter, però ha creuat la pilota excessivament. En els darrers minuts, el Vilassar ha tingut algun contraatac, però la línia defensiva del Cabrils, ha estat, al llarg de tot el partit i, igual que la resta de l’equip, molt correcte.

Així doncs, tan sols cal felicitar a tots els jugadors pel gran esforç que han fet i animar-los a seguir treballant com han fet fins ara!
Crònica de David García, entrenador del Juvenil.