dilluns, 18 d’octubre del 2010

Aleví C: C.E.CABRILS 1 - MASNOU 3

TORNEM A LA BRESSOL.!!!!!

Realment malament! Hem de tornar a començar de zero. Hem perdut tots els coneixements adquirits en els darrers anys. No podem permetre caure en la dinàmica dels individualismes i de la dependència.

NOMES HI HA UNA SOLUCIÓ.- TREBALL, TREBALL i TREBALL.

Si pensem que això és una extraescolar, no farem res. Si pensem individualment, hem de deixar el futbol i fer un esport individual (tennis , Escacs, Petanca...). La manca de disciplina en els entrenaments és una falta de respecte, no només al “míster”, sinó a tots els altres companys, perquè si no segueixes el ritme dels altres, quan surtis a jugar l’equip baixarà de rendiment i possiblement perdrem. Per aquest motiu , sóc partidari de les convocatòries.

Es detecta una falta de confiança envers alguns jugadors per part de la resta. Això fa que, depenent dels canvis que realitzem, l’equip juga més alegre o més acollonit.

Senyors... que ja som alevins,... cert que som de primer any,... cert que ens estem adaptant a noves posicions... però... -Es que no sabem ni treure la pilota jugada amb normalitat. -Tenim por i ens girem quan ve la pilota. -Posem el peu fluix, tard o no el posem. -NO fem tres passades seguides...

Únicament semblem un equip en els còrners. Podem treballar i demostrar que valem o podem deixar passar l´any.

VOSALTRES DIREU!!!

Referent el partit, podríem haver guanyat només que haguéssim treballat tots. Aquest Masnou era verdaderament fluix.

Ala.... ¡¡¡Força Cabrils!!! ... o NO?
Crònica de Lluís Feixas!!!