dilluns, 18 d’octubre del 2010

Aleví A: La Salle Premia - Cabrils

"CANVI DE PAPERS"

A partir de demà vull canviar la dinàmica dels partits. Després de 3-4 temporades seguides compartint entrenaments i competició amb l´actual aleví A (alguns des de pre-benjamí) he près la decisió de que ja teniu edat per ESPAVILAR-VOS. Fins ara durant els partits em passava els 60 minuts corretgin posicions, donant indicacions, ......, és a dir, no parava de cridar (amb el risc mèdic que, a més, això comporta sobre la meva afonia). Potser fins ara era necessari: ereu jugadors novells, petits, amb poca experiència futbolística i necessitaveu algú que des de la banda i amb el comandament a distància us anés guiant. Però això té un inconvenient: jugueu massa rígits, tensos, no teniu llibertat per pendre iniciatives, ...; en definitiva, en moltes o en la majoria d´ocasions jugueu massa presionats des de la banda. És per això que he decidit donar-vos plena autonomia: crec que JA ESTEU PREPARATS per jugar sols i, per tant, només m´encarregaré d´engegar-vos les piles (espero que les porteu carregades de casa) i donar-vos només poques i clares indicacions tàctiques abans i durant els 3 descansos del partit. I durant el joc, CALLAT (no sé si podré, però ho intentaré) i que aprengueu dels vostres encerts i dels vostres errors a canviar les dinàmiques dels partits, a organitzar-vos, a parlar entre vosaltres (fins ara ben poc ho feu per no dir gens), és a dir, a deixar el desenvolupament del joc A LES VOSTRES MANS. Ja tindré temps durant els entrenaments setmanals per corretgir, cridar si és necessari, modificar, esbroncar, animar, felicitar-vos. Però el cap de setmana que jugueu TRANQUILS.

Com diu el meu company i amic ALBERT ABRIL us heu de DEIXAR ANAR, treure tot el futbol que porteu a dins i crec que d´aquesta manera ho aconseguirem. I si no, sempre hi ha temps de rectificar.

Aquesta crònica ha estat escrita abans del partit amistós que juguem demà enfront de la Salle Premià (tenim descans oficial a la lliga) i crec que és un bon moment per donar aquest pas. Esperem que tot surti bé i que dia a dia sigueu més AUTÒNOMS.
Ja us explicaré com ha anat l´experiment.
Sort i força Cabrils

Crònica de Pere Bossa, entrenador de l´aleví.