dijous, 21 d’octubre del 2010

Benjamí B: Masnou D 2 - 2 Cabrils

RESULTAT JUST, PERÒ EM REGALAT 2 PUNTS!!!

Tal i com va començar el partit tots haguèssim firmat un empat a dos, però com em de ser uns inconformistes s'ha de reconèixer que vem regalar 2 punts molt importants!!!
Potser es la pressió de no estar acostumats a guanyar 2 partits seguits, o que som tant bons nens que ens sap greu que els altres perdin.
Quan en un equip es pot destacar l'actuació d'un, dos o tres jugadors, es que la cosa no funciona be. La primera jornada tots vem tenir el mateix compromís, intensitat i ganes ( i no ho dic pel resultat final), en canvi en aquesta segona jornada no estavem desperts, no teniem força per treure les faltes, al xutar no aixecàvem ni la pilota,... Excusa: era el primer partit junts fora de casa.
Aquesta propera jornada juguem contra un bon equip Juventus C, lidera la classificació, i els seus jugadors saben el que volen i el que han de fer (possiblement a final de lliga estaran entre els 3 primers), es un bon partit per demostrar el que sabem i també per apuntar les mancances i treballar-les al llarg de la temporada, per això, el partit ens arriba en bon moment.
En resum, estem bastant millor del que ens pensavem tots, però... EM DE MILLORAR!!!
FORÇA CABRILS!!!
Crònica de Lluís Díaz, entrenador Benjamí B.