dilluns, 11 d’octubre del 2010

BENJAMÍ B: CABRILS B 7 – 2 VALLDEMIA MARISTES B (12-2)

Primer partit de lliga i primera victòria. Desprès de 3 partits de pretemporada (1derrota, 1 victòria i 1 empat) afrontàvem el primer partit de lliga amb bastants dubtes: seriem capaços de sobreposar-nos a les colònies de la gran majoria dels nens? Seriem capaços de no caure en els mateixos errors de sempre? Seriem capaços d’afrontar el primer partit seriós amb un grup de companys nou i posicions de joc noves?

Tot i començar la lliga en un cap de setmana marcat pel pont del Pilar, l’equip va mostrar un gran compromís i ganes de competir, per això tots els presents el temps que van estar dins el camp van donar el màxim de les seves possibilitats.

El mes important es que tot l’equip es senti capacitat de jugar en diverses posicions, acceptin la responsabilitat de fer i deixar fer diverses coses, i que sobretot creguin que son capaços de fer el que els hi demanem.

El partit es va encarar ràpidament, i això va fer possible que ens atrevíssim a controlar, passar, centrar i xutar en totes les zones del camp. Tot això, ho varem provocar nosaltres en un 70%, i en un 30% el Valldemia degut a que està un pas per sota nostre, tant en porteria com en jugadors de camp. ( No em perdut tant el temps a Cabrils!!).

En resum, aquest primer partit ens va demostrar que el nostre es un bon equip però que tenim que treballar molt “tots”!!! Ens em de treure l’etiqueta de víctimes, pardillos o jugadors dolents que nosaltres mateixos ens posem, i demostrar el que em après des de que varem començar a entrenar i jugar a futbol.

Per últim felicitar a tots els nens pel partit realitzat aquest cap de setmana, i també agrair la informació facilitada de cada nen a L’Andrea i al Sebas, que són els que els hi han ensenyat tot el que saben fins avui!!

Força Cabrils!!

Crònica de Lluís Díaz, entrenador Benjamí B.